Voeding

Wil je graag meer energie, een minder opgeblazen gevoel, beter slapen en je goed in je vel voelen? Ik leer je jouw voeding te structureren, zodat je de maaltijden goed verteert en alle voedingstoffen opneemt. 

Onderzoek toont aan dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband hebben met elkaar dan voorheen werd aangenomen. De rol die de diverse hormonen hierbij spelen blijkt de “missing link” te zijn.

Ik werk met een methode waarmee we de hormonen op een natuurlijke wijze kunnen beïnvloeden. Deze gepatenteerde methode heet PHP “Personal Hormonal Profiling” (Overload Worldwide).

Middels een 12-punts Huidplooimeting met de officiële Harpenden tang, kan de blauwdruk van jouw hormonale profiel worden bepaald.

Door een op maat gemaakt voedingsadvies, trainingsadvies en ondersteuning van supplementen werken we er samen naar toe de hormoonhuishouding in balans te krijgen. Hierdoor kan voeding beter worden opgenomen en jouw lichaamssamenstelling verbeteren (lees: lager vetpercentage en hogere spiermassa).

PHP is tevens uitermate geschikt om jouw sportprestaties te verbeteren. Diverse atleten van topniveau maken daarom al geruime tijd gebruik van deze gepatenteerde methode.

Meer informatie op www.mijnphp.nl.