Personal Training

Wanneer je met mij als Personal Trainer aan de slag gaat, dan gaan we na een uitgebreide intake doelgericht te werk.

Personal training is zoveel meer dan alleen één-op-één training! We stemmen de trainingen af op jouw specifieke wensen en doelen, binnen de grenzen van wat voor jou mogelijk is. Zo zal dit voor de één meer op gebied van ontwikkeling van kracht en kracht-uithoudingsvermogen liggen terwijl de ander meer zal trainen op ontwikkeling van de core, balans, stabiliteit en mobiliteit van de wervelkolom conform de principes van Ground Control-Pilates.

Gezien mijn levenservaring en persoonlijke achtergrond is er ook ruimte voor het mentale aspect. Ik denk graag met je mee en heb veel voor je over als jij ook écht commitment geeft.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak gebruik onderstaande knop.

Dankzij de stimulerende manier van training geven door Edith, ben ik mij bewust geworden van hoe heerlijk het is om in de natuur terwijl je volop geniet, ook nog eens heel nuttig bezig te zijn voor je eigen conditie. Dingen doen waarvan je nooit had gedacht dat je het zou durven, laat staan doen! Dank hiervoor Edith!

Rita

Het is fijn om met Edith te trainen. Met haar super persoonlijke pt programma heb ik geleerd om weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam en aan de slag te gaan met oefeningen die mij uitdagen en de rest van de week energie te geven. Mijn conditie en kracht is enorm verbeterd na 1 jaar en het gaf mij een prima basis om nu zelf stappen te zetten! 

Linda

Ik ken Edith van de hockey waar zij ons team klaarstoomt voor het seizoen. Na mijn Corona infectie wilde ik graag weer snel gezond en fit worden. De personal training bij BonneForme heeft mij hier enorm bij geholpen. De trainingen zijn heerlijk in de buitenlucht en speciaal afgestemd op mij. Omdat ik zo tevreden was, ben ik in de winter weer teruggekomen en volg ik nu een tweede traject. BonneForme is een echte aanrader als je lekker buiten wilt bewegen en met aandacht gezond en fit wilt worden.

Joosje